14 iul. 2011

O noua versiune de Market

A aparut o noua versiune de Market.Mai multe detalii puteti afla vizionand videoclipul de mai jos.Daca vreti sa reveniti la vechiul market intrati la Applications>Manage applications>All>Market>Uninstall updates.
Pentru a o descarca faceti
click aici sau folositi codul qr:

6 comentarii:

  1. Salut, imi poate spune cineva cum pot scapa de lag-ul pe care il am cand dau scroll prin meniu atunci cand am live wallpaper?
    Am gingerbread original si nicio aplicatie instalata.

    RăspundețiȘtergere
  2. overclock...dar nici asa nu e garantat

    RăspundețiȘtergere
  3. dar inainte de overclock trebuie sa faca root si sa puna custom recovery si un alt kernel, apoi cu SetCPU poti face overclock

    RăspundețiȘtergere
  4. voi aveti problema asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am CM7 6.5.5 al lui mik si fara overclock nu prea am probleme la live wallpapers poate doar la unele mai pretentioase .
    probabil k nu esti singurul care pateste asta ,pe 2.3 stock e normal sa ai lag procesorul sta in 60% cu live wallpaper ..bateria se duce rpd..si nu prea se merita

    si in plus e cam mult spus "problema" ,procesorul e de 600mhz deci cam atat poate...

    RăspundețiȘtergere
  6. Probleme cu iGO. Nu functioneaza decat dupa 6-7 restarturi ale telefonului, cu un lag mic pe partea de voce. Am dezinstalat si instalat iGO si degeaba, nu vrea decat dupa n..restarturi ale telefonului. Pe Froyo 2.2.2 nu era nici un fel de problema. Problema a aparut la ver. update 2.3.3, parca nu s-ar incarca corect niste drivere (GPS). Mai are cineva aceeasi problema? Solutii?

    RăspundețiȘtergere