8 iul. 2011

Lipsa semnal/nu se conecteaza la retea dupa ce instalati un nou rom

Odata cu noul update s-a introdus un nou baseband (responsabil cu gsmul).Daca ati facut cumva update si ati vrut sa reveniti la froyo s-ar putea sa observati ca nu se mai conecteaza la retea.Asta pentru ca
gingerbread si froyo au basebanduri diferite.Atunci cand instalati un rom si observati ca nu se conecteaza,inseamna ca trebuie flashuit si basebandul corespunzator.Daca nu il gasiti singuri,lasati un comentariu cu romul pe care l-ati avut inainte,cel pe care il aveti acum si cum le-ati instalat(LG pc updater,kdz,recovery...)si o sa incercam sa va ajutam.

19 comentarii:

  1. Am instalat android 2.3 oficial si exista in continuare lag atunci cand ai livewallpaper
    Vreo solutie?

    RăspundețiȘtergere
  2. depinde si de wallpaper dar cu 600mhz e normal sa ai lag la unele

    RăspundețiȘtergere
  3. la toate exista lag...cu setcpu pot sa fac ceva?
    o alta solutie?

    RăspundețiȘtergere
  4. pt revenire la Devoid dupa 2.3.3 oficial... un fix care sa mearga direct flashuit fara kdz... si care sa aiba si data enabled?

    RăspundețiȘtergere
  5. -in 700 mhz cu CM7 al lui mik eu nu mai aveam lag dar procesorul tot statea in 50% si nu se merita

    -inca nu a aparut nici un fix pt baseband care sa repare si data doar gsm au reusit sa repare deci daca vrei GSM fara Data flashuiesti http://www.multiupload.com/R9CEDO2HS9
    dak nu fara revenire la rom original cu kdz nu cred k merge

    RăspundețiȘtergere
  6. dac am instalat cu KDZ versiunea 2.3.3.si nu sunt multumit la reinstalare cu KDZ o versiune mai mica de ex. 2.2. o sa am probleme cu reteaua sau transferul de date?

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pt k prin kdz se schimba si baseband

    RăspundețiȘtergere
  8. Care ver. e mai buna, Froyo 2.2.2 sau Gingerbread 2.3.3 si de ce?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am instalat GB2 prin recovery apoi am incercat prin kdz sa fac downgrade la V20B_00. pe la jumatatea operatiunii mi-a dat o eroare si s-a blocat in EM apoi nu a mai pornit deloc. Am fost cu el la service si au reusit sa-l reporneasca si sa bage android2.2, dar partea proasta este ca nu mai am semnal gsm. Ce este de facut?

    RăspundețiȘtergere
  10. pai cum l-ai dus la service si ti l-au dat fara sa mearga reteaua?incearca sa dai flash la asta:http://www.multiupload.com/R9CEDO2HS9

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai au zis sa il mai las pana luni ca nu prea au timp acu, dar mie imi trebuie pana atunci. Oricum nu am platit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Are ceva daca incerc sa fac intai update la 2.3 si dupa aceia incerc fisierul ala?

    RăspundețiȘtergere
  13. daca faci update nu mai e nevoie de el.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu reusesc sa fac update cu lg updater, imi zice ca tel nu necesita update. Ce variante mai am?

    RăspundețiȘtergere
  15. prin kdz:http://optimusoneblog.blogspot.com/2011/06/gingerbreadscoruriproblemeupdate.html

    vezi jos

    RăspundețiȘtergere
  16. Am facut upgarde de la 2.3.3 (luat de la LG pe terminalul de pe PC) cu un 2.3.4 luat de pe net kernel 2.6.32.41. Odata cu upgrade-ul telefonul nu mai poate intra in retea. Am instalat si new-baseband-patch-signed.zip la fel, dupa zip-ul asta recunoaste baseband-ul V07u-000-000-MAR-23-2009 dar sim-ul e respins de retea cand incearca sa intre in retea. MA poate ajuta cineva???

    RăspundețiȘtergere
  17. si mie mi s`a intamplat la fel... :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Sal all.Eu am omorat de tot al meu optimus one(caramida adevarata,coma profunda mai exact).Am incercat cu kdz. toate variantele si cele cu vol,home,power,nimic.L-am dus la un service autorizat si,surpriza,placa baza cica era buna(eu crezusem ca moarta placa baza).A reusit dupa vreo doua saptamani sa il puna pe picioare cu jtag,dar nu de tot.Nu am semnal gsm la tel.Acum nu stiu ce sa fac.Aveti vreo solutie?

    RăspundețiȘtergere