25 iun. 2011

Gingerbread 2.3.3 oficial pentru LG Optimus One

A aparut in cele din urma Gingerbread 2.3.Putwti verifica LG Pc Suite.Din pacate inca nu avem sursele,asta insemnand ca nu vor aparea custom romuri momentan.
Puteti lasa comentarii despre update,cum se misca,mai bine,mai rau decat versiunea anterioara si orice altceva doriti.

47 de comentarii:

  1. cyanogen nu are suport pt LG Pc Suite deci decat sa fac downgrade bn astept tot un custom rom..sa speram k nu asteptam iar cateva luni :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Versiunea 2.3 a aparut si in Romania. Am sunat la un service autorizat LG, si mi-au spus ca daca o vreau, ei pot sa mi-o instaleze(telefonul este in garantie), dar aceasta versiune nu este stabila. Recomandarea lor este sa mai astept 3-4 saptamani pana la aparitia unei versiuni stabile finale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am pus intrebarea si pe softpedia. E nevoie sa revenim la Amonra Recovery pt. updatare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am instalat LGMobile update, si de acolo a facut "el" totul, desi aveam custom rom. A mers fara probleme. Telefonul se misca destul de bine. Am scos aproape 800 in quadrant :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu conteaza ce custom recovery ai dar conteaza ce custon rom ai pt k nu toate sunt compatibile cu lg pc suite....dak telefonul se contecteaza la suite faci update usor ,vorba lui FLV,face programul totul

    RăspundețiȘtergere
  6. la mn nu merge sa fac update,imi zice software update not supported for this mobile.vreo idee cineva?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce custom rom ai? Dupa cum spunea alex18cfc, unele nu sunt compatibile cu Lg Pc Suite/LgMobile Update.

    RăspundețiȘtergere
  8. am rom original v10q,fara root fara nimic.

    RăspundețiȘtergere
  9. O prostie acest LG PC Suite, la fel si LGmobile update. S-a blocai la update la 15% si acum este un telefon nefunctionabil. NU mai vrea sa mai porneasca cu nici o combinatie de taste. Lg sucks

    RăspundețiȘtergere
  10. Updatat acum 10 min. Butonez sa vad noutatile.Cel putin pana acum am observat reducerea lagului prin meniu.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce versiune de soft aveai inainte sa i faci update?

    RăspundețiȘtergere
  12. din ce se vede merge super. butonez de 3 ore la el . poti da kill aps din home menu, arata exact acum in bara de jos cati rami ai la sectiunea running apps. tastatura are optiuni in plus de editare in interiorul textului. si in quadrant la benchmark am luat punctaj peste nexus s.(878 puncte) nu mai agata in 3d.

    RăspundețiȘtergere
  13. tocmai am instalat cu kdz versiunea v20g,merge fb,mia dat 989 in quadrant

    RăspundețiȘtergere
  14. Se blocheaza la update.Telefon mort

    RăspundețiȘtergere
  15. S-a blocat la 4%.Deocamdata telefonul inca merge.

    RăspundețiȘtergere
  16. O pocnitoare de telefon. S-a blocat la 5% si a ramas in emergency mode. solutii? Nu mai porneste

    RăspundețiȘtergere
  17. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1116567&highlight=chance

    RăspundețiȘtergere
  18. Functioneaza si prin PC Suit, si prin LGMDP. Surpriza e ca nimic nou fata de V20a, doar ca lipsesc citeva limbi.

    RăspundețiȘtergere
  19. se misca destul de bn,si totusi nu cred ca este versiunea finala,inca mai are unele buguri si sincer parca mananca cam repede bateria fata de 2.2.2

    RăspundețiȘtergere
  20. trebuie scos cardul inainte de update?

    RăspundețiȘtergere
  21. ne spune cineva o metoda SIGURA de update?

    RăspundețiȘtergere
  22. Cum se rooteaza versiunea 2.3.3?

    RăspundețiȘtergere
  23. eu am folosit kdz sa scriu v20g,a durat 5 minute.

    RăspundețiȘtergere
  24. am folosit PCSUITE care se gaseste in telefon, pe cardul SD. update-ul a decurs chiar bine, si softul este mult mai bun ca cel dinainte. avem acum optiunea de a folosi un cursor cand editam texte pt o precizie crescuta, iar lag-ul nu mai este prezent in launcher si nici in homescreen (lag care aparea cand era atins ecranul). in legatura cu quadrant, am scos 842 maxim si 580 minim. depinde de multi factori, o resetare a telefonului creste eficienta, dar si mai multe incercari consecutive:D butonare placuta

    RăspundețiȘtergere
  25. am si eu o intrebare ca de la un necunoscator,
    daca ii fac update la 2.3 mi se pastreaza aplicatiile ce le am instalate sau trebuie pus tot din nou?

    RăspundețiȘtergere
  26. iti ramane tot,nu se sterge nimic

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu se sterge nimic, dar e bine sa faci backup din PCSuite la contacte, apeluri, mesaje. Poti salva o lista cu aplicatiile instalate folosind AppSaver. Il gasesti in Android Market.

    RăspundețiȘtergere
  28. se blocheaza la 4% dar daca astepti vezi ca merge in continuare si emergency mode nu are nimik astepti sa termine de instalat si ai 2.3.3 :)

    RăspundețiȘtergere
  29. am incercat sa fac un back-up la contacte din lgpcsuite inainte sa pornesc update-ul la android si nu merge, imi zice ca nu primeste nici un raspuns de la telefon
    la mesaje si calendar in schimb a mers fara nicio problema
    aveti vreo idee care ar fi problema?

    RăspundețiȘtergere
  30. Dai drumu la wireless si pe urma merge sa faci backup cu pcsuite, daca citeai ce scria pe acolo te anunta pana si pcsuite-ul.

    RăspundețiȘtergere
  31. Se misca bine doar ca bateria se consuma cam repede.

    RăspundețiȘtergere
  32. Mie imi merge perfect nu mai am lag in jocurile de la gameloft merg perfect chestia naspa ii ca se consuma bateria mai repede.Si am facut test cu quadrant cand aveam 2.2.2 si am scos scorul de 400+ si acum cu 2.3.3 am scos scorul de 800+ deci merge dublu fata de 2.2.2.

    RăspundețiȘtergere
  33. atunci cand este in standby nu consuma deloc baterie,dar daca te joci pe el sau ceva rupe mai rau ca 2.2.2 si parca trebuiau sa inbunatateasca asta,dar na si asa le-a luat 6 luni sa scoata un update.

    RăspundețiȘtergere
  34. Dupa citeva zile de incercari cu GB V20g, cu cele doua versiuni de rootare si alte modificari posibile (deocamdata),versiunea "Leaked" V20a, nu e cu nimic mai diferit. Pentru mine a si mai stabil si mai rapid, rezultind la test orcind peste 1000.
    Nu cred ca consumul de baterie se poate rezolva la ecest telefon prin soft,cind ai un consumator mare un singur lucru te ajuta la economie: decuplare. Este ieftin si nu e facut pentru performanta, si totusti primesti un telefon care a ajus la un nivel peste asteptari.
    Nu cred ca LG se mai consuma pentru un soft mai bun, telefonul in curind se expira, mai ales ca multi deja se gindesc s-a schimbe pe un 2x sau 3d, cu toate ca aceste telefoane au un pret de Lux.(pe moment)

    RăspundețiȘtergere
  35. A patit cineva sa nu ii mai mearga GPS-ul dupa update? I-am facut update imediat ce l-am adus din service, deci nu stiu daca e de la update sau de la "manopera". Versiunea e 2.3.3.

    RăspundețiȘtergere
  36. Da, nici mie nu imi mai merge GPS-ul. Solutii?

    RăspundețiȘtergere
  37. Mie dupa update, GPS-ul mi-a pornit aproape instant

    RăspundețiȘtergere
  38. Pentru cei ce nu le merge GPS-ul dupa update,dezinstalati Igo si apoi instalati-l din nou.Va merge sigur.

    RăspundețiȘtergere
  39. Dupa update in doua ore de stand by bateria a scazut la 60 %...mai are cineva problema asta?

    RăspundețiȘtergere
  40. Cum se flash-uieste lg optimus p500 la versiunea 2.3 gingerbread?
    Introduc cablul de date in calculator, il conectez la telefon si apoi trebuie sa instalez driverele telefonului pe calculator adica programul Lg Pc Suite?
    As vrea sa stiu cap-coada cum se face flash la versiunea de Android 2.3 Gingerbread

    RăspundețiȘtergere
  41. da,dupa ce instalezi lg pc suite si iti vede telefonul vezi ca ai undeva update.urmezi pasii de acolo

    RăspundețiȘtergere
  42. fratilor acum o ora am update de la 2.2 la 2.3 cu lg pc suite 4.vreau sa va zic ca merge fara probleme update-ul si paana acum chiar nu am nici o problema,sa vad in timp cu consumul.am scos 820, peste nexus one,htc desire.singura problema care ma deranjeaza nu poti instala flash player.din cate am inteles nu il ajuta procesorul[tre sa fie mai mare de 600mhz].in rest bafta la update si fara frica.

    RăspundețiȘtergere
  43. A mers masa cu lg pc suite 4.Am 1 ora decand am facut update si nu vad nici o problema,chiar merge mult mai bine.Am scos 820 peste nexus sa vad in timp cu baterie cum e.In rest succesuri la update ,fara frica.

    RăspundețiȘtergere
  44. am si eu o problema legat de PC suite 4 nu vrea sa-mi citeasca telefonul prin bluetooth? ceva idei ce e de facut? multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  45. Probleme cu iGO. Nu functioneaza decat dupa 6-7 restarturi ale telefonului, cu un lag mic pe partea de voce. Am dezinstalat si instalat iGO si degeaba, nu vrea decat dupa n..restarturi ale telefonului. Pe Froyo 2.2.2 nu era nici un fel de problema. Problema a aparut la ver. update 2.3.3, parca nu s-ar incarca corect niste drivere (GPS). Mai are cineva aceeasi problema? Solutii?

    RăspundețiȘtergere
  46. Am instalat versiunea 2.3.3 prin kdz.
    Imediat am constatat aparitia a 2 mari probleme:
    - prima si cea mai importanta este consumul incredibil de rapid al bateriei, de peste 5 ori mai rapid ca la Froyo. Cu toate aplicatiile oprite si telefonul in stand-by, abia daca mai tine 24 de ore. Singurul consumator afisat este Android-ul.
    - a doua problema este iGO My Way, care merge groaznic de incet, practic nu se mai poate folosi.
    In concluzie, am revenit la Android 2.2.2, care merge excelent pe telefonul meu, si problemele de mai sus nu sunt prezente.

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu mai porneste dupa update sta cu imaginea "Android" pe ecran si nu mai porneste. ajutor?

    RăspundețiȘtergere